Brug af personoplysninger


Eksperten.dk er et website under IDG Danmark A/S.

IDG Danmark A/S
Hørkær 18,
2730 Herlev
Danmark
CVR-nr: 65970414
Telefon: 77 300 300
E-mail: info@idg.dk
Website: www.idg.dk

I det følgende beskriver vi, hvilke oplysninger vi indsamler på eksperten.dk ("Eksperten"), og hvordan vi anvender disse informationer.

Ønsker du generel hjælp til din bruger på Eksperten eller hvordan du bedst bruger Eksperten.dk skal du kigge her.

Om IDG

International Data Group-gruppens (IDG) online- og trykte publikationer består af hundredvis af prisvindende udgivelser, herunder Computerworld, CIO, CSO, Game Pro, Network World, Macworld og PC World.

IDG Publishing Network er en voksende samling af IDG websites, der i øjeblikket omfatter idgconnect.com,
idgconnect.co.uk, computerworld.com, cio.com, csoonline.com, infoworld.com, networkworld.com, macworld.com, pcworld.com and gamepro.com.

En samlet oversigt kan findes på www.idg.com. IDG Publishing Network drives af vores holdingselskab International Data Group Inc. sammen med IDG Danmark.

Beskyttelse af data

IDG Danmark A/S respekterer brugernes privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med Persondataloven. IDG Danmark overholder persondatalovens regler om behandling af personlige data. Den måde, vi behandler personlige data på, er blevet meddelt Datatilsynet.

Personlige data og formål med databehandling

IDG Danmark indsamler kun personhenførbare data, brugeren selv frivilligt har afgivet.

IDG Danmark forbeholder sig ret til at indsamle, behandle og bruge personlige data, herunder navn, postadresse, e-mail-adresse, telefon-, mobil- og faxnummer samt information om IDG-produkter og -services, brugeren har købt. Vi forbeholder os også retten til at udbede os informationer om jobfunktion, stillingsbetegnelse, branche, virksomhed/navn og land.

Dine data kan blive behandlet med henblik på:

  • At sende dig publikationer som har relevans for abonnementet
  • At give dig adgang til vores web-site
  • At tilbyde dig services (med dit samtykke)
  • At kontakte dig med hensyn til de services, du har bedt om
  • At levere de services, du har bedt om
  • At sørge for genregistrering og sende oplysninger om fornyelse
  • At sørge for behandling af betaling
  • At gennemføre undersøgelser som led i en forbedring af vores service til dig og for at kunne levere et rimeligt serviceniveau til vore brugere og annoncører
  • At gøre det muligt for dig at deltage i afstemninger, konkurrencer og kampagner
  • At sende invitationer til udstillinger, seminarer og messer (kun med dit samtykke)
  • At informere dig om andre produkter og services fra IDG (kun med dit samtykke)
  • At sende dig tilbud fra tredjeparts-organisationer (kun med dit samtykke)
  • At gøre det muligt for dig at registrere dig for at opnå adgang til gratis ressourcer som for eksempel Whitepapers fra tredjepart (kun med dit samtykke)

IDG Danmark logger data om IP-adresser (ikke-personhenførbare). Oplysningerne slettes ikke og bruges udelukkende internt til statistik. Oplysningerne er standardstatistikker fra webserveren Internet Information Server såsom IP-adresse, antallet af sendte og modtagne bytes, Host, Cookie og henvisning.

Databehandling i Danmark og overførsel til andre IDG-virksomheder i udlandet

Dine personlige data bliver lagret på IDG's computere I Danmark og kan i forbindelse med de ovenfor nævnte grunde blive delt med andre virksomheder IDG-gruppen. IDG Danmark og/eller andre IDG-virksomheder inden for det europæiske økonomiske samarbejdsområde, EEA, kan overføre dine personlige data til tredjepart med henblik på behandling inden for EEA.

Vi vil tage alle nødvendige skridt til at sikre, at dine personlige data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne erklæring.

Databehandling af tredjepart

Som nævnt ovenfor kan dine personlige data blive overført og lagret af tredjepart-specialister hyret af IDG Danmark og/eller andre IDG-virksomheder for at behandle dine data på vore vegne (dvs. som databehandlere) og medvirke til fremskaffelse af indhold og services, du måtte have forespurgt.

I alle tilfælde vil IDG Danmark sikre, at der tages passende skridt til at beskytte dine personlige data. Disse tredjeparts-leverandører vil være forpligtet af IDG Danmark til at sikre dine datas konfidentialitet og til at træffe passende tekniske og organisatoriske forholdsregler til at beskytte dine data mod tab og mod enhver form for ulovlig behandling.

Brug af data til direct marketing

IDG Danmark er en del af IDG Publishing Network og, med din tilladelse, vil IDG Danmark kunne bruge de oplysninger, du har afgivet, for at sende dig tilbud fra andre IDG Publishing Network-sites, som, IDG Danmark mener, kan interessere dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage yderligere information fra IDG Publishing Network og os. Du har ligeledes ret til at bede os om ikke at bruge dine data til direct marketing. Selv om vi nævner detaljerne i dette dokument i forhold til at melde fra, så vil vi understrege, at du til enhver tid kan benytte din ret til at tage kontakt til os pr. post eller e-mail til de adresser, der er nævnt øverst i herværende dokument.

Hvis du giver dit samtykke til at modtage tilbud fra tredjepart forbliver de personlige data hos IDG Danmark, som sender tilbuddet fra tredjepart. Med undtagelse af de nedenfor nævnte tilfælde af levering af gratis materiale vil dine data på intet tidspunkt blive overført til den type tredjeparts-organisationer.

For at kunne forsyne dig med gratis materiale såsom Whitepapers og ekspertanalyser forbeholder vi os ret til at dele dine personlige oplysninger og/eller forretningsoplysninger med de tredjeparts-organisationer, vi samarbejder med. Disse tredjepartsorganisationer kan befinde sig inden for eller uden for EU. Men vi vil kun gøre det med dit samtykke.

Udlevering af data til tredjepart

Hvis driften af dette website sælges, vil de relevante, registrerede brugerlister og andre personlige data på vore abonnenter og brugere blive overført til den nye ejer. Det vil ske i overensstemmelse med gældende lov.

IDG Danmark kan ligeledes udlevere dine personlige data, hvis IDG bliver pålagt at udlevere dine data som følge af en retskendelse eller anden juridisk forpligtelse, stævning eller juridisk proces eller andet krævet af loven, eller hvis vi mener, det er nødvendigt at forhindre eller handle i forbindelse med ulovlig aktivitet eller overtrædelse af vores politik.

Cookies
Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitetJaJa
TrafikmålingJaJa
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)JaJa
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annonceringNejNej


Dette websitet anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Gemius (trafikmåling)
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.
Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er FDIM, Bredgade 33A, 1260 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS på e-mailadressen netsoftware@gemius.dk eller telefon: 39 200 440

Google Analytics (trafikmåling)
Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Google Adsense


IDG Danmark forbeholder sig også retten til at bruge cookies til redaktionelt brug.

Hvis du ikke vil acceptere cookies, har du til hver en tid mulighed for at markere det i din browser. Gå ind på
http://www.microsoft.com for mere information fra Microsoft Internet Explorer om cookies, http://www.mozilla.org for mere information fra Mozilla Firefox om cookies eller http://browser.netscape.com for mere information fra Netscape om cookies.

Hvis du slår cookies fra, kan der være visse funktioner, der ikke virker eller visse services, der ikke er tilgængelige.


Tredjeparts websites

IDG Danmark linker til eksterne sites og kan ikke drags til ansvar for brug af personhenførbare oplysninger på disse sites.
Nedlæggelse af bruger

Som bruger på eksperten.dk kan du altid nedlægge din profil. Det gør du ved at logge ind på eksperten.dk og vælge "Nedlæg profil".

Når din brugerprofil nedlægges betyder det at:

  • Dit brugernavn, dine indlæg og dine kommentarer vises fortsat på IDGs sider.
  • Når dit brugernavn vises, vil teksten (nedlagt brugerprofil) vises umiddelbart ved siden af.
  • Dit brugernavn vil ikke længere lede til en oversigt over dine indlæg eller til din profil.
  • Dine profiloplysninger bliver fjernet fra vores hjemmesider.
  • Din profil og tilknyttede informationer kan ikke genetableres senere. Du skal i stedet oprette en ny bruger. Det kan forekomme at IDG af sikkerhedshensyn blokerer dit gamle brugernavn.

Sikkerhed

Dine personlige data er IDG Danmarks ansvar. IDG Danmark søger for, at de registrerede data, herunder dine personlige data, behandles med omhu og er beskyttet korrekt i henhold til gældende, anvendte sikkerhedsstandarder.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid tjekke dine data og bede om at få dem ændret eller fjernet ved at sende en e-mail til privacy@idg.dk eller ved at sende et brev til IDG Danmark, Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby, Att.: Privacy

Ved data afgivet i forbindelse med et køb kræver loven at vi gemmer dine data i 5 år. Dette gælder blandt andet for køb af abonnement på avisen Computerworld, køb af kursus hos IDG Kurser o. lign.

Ændringer til denne skrivelse
IDG Danmark gennemgår denne skrivelse jævnligt. Vi forbeholder os retten til til hver en tid at ændre den, og alle ændringer vil blive bragt på denne side.

Senest opdateret 29. november 2010

Log ind

   





Computerworld

Teaser billede

Atea i kæmpe omstrukturering: Ny topchef indsætter ny ledelse

Interview: Efter fire måneder på posten rykker Ateas nye direktør, Morten Felding, helt rundt på det store selskab. Omstruktureringen koster kendt direktør jobbet. Se hvad Morten Feldings...

CIO

Teaser billede

It-projekterne fejler igen og igen: Forklaringen er ganske pinlig

It skal skabe mere effektive virksomheder og offentlige institutioner, men ender alt for ofte med at skabe problemer. Forklaringen bør give røde ører.

Comon

Teaser billede

Chrome-browseren kommer nu i 64-bit version: Derfor skal du opdatere

En af verdens mest populære browsere har altid haft et problem: Det fandtes kun i en 32-bit version. Men nu er Chrome 64-bit endelig kommet ud af beta og er uden tvivl en opdatering værd.

Channelworld

Teaser billede

Installers' konkurs sender 25 it-folk hjem uden løn

Et halvt år med underskud på driften og millionslagsmål med en kunde tømte kassen hos it-firmaet Installers, som nu har kastet håndklædet i ringen.

White paper

Teaser billede

IP-telefoni: Fra buzz-ord til business

Firmaets telefonsystem er i dag en opgave for it-chefen. Denne Computerworld Guide om IP-telefoni giver også råd om unified communications.



Udgiver · © 2014 Computerworld A/S · Hørkær 18 · 2730 Herlev · Tlf.: 77 300 300 · Fax: 77 300 301 · Brug af personoplysninger