Avatar billede clausbach1 Juniormester
29. december 2014 - 12:28

Kloning af WIFI ved Powerline

Hej eksperter,

Jeg har købt TP-Link TL-WPA4220 KIT, som kan bruges til at lave powerline netværk og samtidig etablere WIFI i de fjernere kroge af huset.

I følge beskrivelsen kan man klone sit eksisterende netværk ved en simpel operation - tryk på WPS på routeren (Tecnicolor TG788vn v2) og Pair knappen på AV500 enheden. Hvis man følger med i blinkeriet så udførers processen, men der sker bare ikke rigtig noget. Der etableres to nye trådløse netværk med de navne og adgangskoder der er anført på enhederne. Jeg kan godt rettet netværksnavne og adgangskoder manuelt via en adgang på IP-adressen.

Det jeg troede ville ske var at der kun ville være et "synligt" netværk, men der har jeg måske været en smule godtroende. Er der nogen der ved hvad man egentlig skal forstå ved kloning ?

http://www.tp-link.dk/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA4220T+KIT
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

AURA A/S

Test Manager

Centrica Energy

Senior Software Developer

WSP Danmark A/S

MicroStation konsulent

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejer til nyudviklede systemer