Avatar billede Snoffy Nybegynder
01. februar 2015 - 19:04

Earphones, man ikke kan høre udefra?

Hej.

Jeg er ret træt af, at folk kan høre, hvad jeg lytter til af musik, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, om der er nogle earhpones (ikke headphones!), der kan reducere lyden, der slipper ud? Jeg er godt klar over, at man ikke kan slippe af med det 100%, men så meget som muligt inden for en rimelig prisklasse.
Jeg har søgt på nettet, men det er altid omvendt scenarie - altså så man ikke selv kan høre støj udefra (selvom det vil nok også har lidt med det andet at gøre), derfor er jeg lidt lost.
Jeg er ret ligeglad med kvaliteten af lyd, hvis bare andre ikke kan høre musikken (jeg ved, at der er nogle derude, som sikkert sidder og får kvaler nu, men jeg har allerede nogle gode headphones derhjemme - i dette tilfælde betyder lydkvaliteten ikke specielt meget).
Hvad bør jeg gå efter?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester