Avatar billede ClubAcedDK Nybegynder
04. februar 2015 - 10:36 Der er 1 kommentar

Tilpasset licens forespørgsel via Silverlight Smooth Streaming Player

Hejsa, beklager på forhånd den lange forklaring...

Jeg har kort fortalt brug for noget hjælp til, at sende en tilpasset licens forespørgsel til en specifik webserver, igennem min Silverlight Smooth Streaming afspiller.

Dette er min kode til afspilleren:

<object id="silverlight" data="data:application/x-silverlight-2," type="application/x-silverlight-2" width="700" height="427">
<param name="source" value="../SmoothStreamingPlayer.xap">
<param name="onError" value="onSilverlightError">
<param name="onLoad" value="onSilverlightLoad">
<param name="background" value="black">
<param name="windowless" value="true">
<param name="minRuntimeVersion" value="5.0.61118.0">
<param name="autoUpgrade" value="true">
<param name="enableGPUAcceleration" value="true">
<param name="initParams" value="mediaurl=<?php echo $MediaUri; ?>">
</object>

$MediaUri indeholder URL'en til en isml/Manifest. Når jeg starter afspilningen, kan jeg se at afspilleren registrerer video og lyd feed'et, men den begynder ikke at afspille noget :(

isml/Manifest URL'en genereres igennem et PHP/cURL script, som logger ind på teliatv.dk via mine login-oplysninger, gemmer en session cookie og decoder derefter URL'en fra et JSON-dokument på domænet.

Jeg har forsøgt mig med at bruge teliatv.dk's Everywhere.Player.xap til at afspille URL'en med, men den kan jeg slet ikke få til at virke på min side, og har heller ikke lyst til det, da det netop er på grund af deres afspiller, at jeg forsøger at afspille URL'en i min egen afspiller.

XAP-filer:
http://www.teliatv.dk/everywhere/player/Everywhere.Player.xap
http://clubace.dk/SmoothStreamingPlayer.xap

Med en netværkssniffer har jeg fundet ud af, at webseveren returnere en fejlkode 500 (Internal Server Error) 'Invalid POST data'.
The client request must include CustomData element or the deviceID query parameter must be set.

Netværk-rapporter:
http://clubace.dk/SmartSniff/SmartSniff_teliatv.txt
http://clubace.dk/SmartSniff/SmartSniff_localhost.txt

Den let læselige XML data sendt til webserveren:
Sendt fra teliatv.dk: http://clubace.dk/SmartSniff/xml_teliatv.txt
Sendt fra localhost: http://clubace.dk/SmartSniff/xml_localhost.txt

Udfra fejlkoden ser det ud til, at SmoothStreamingPlayer.xap indeholder en eller flere dll-fil/er som ikke er sat op til at sende et deviceID via ChallengeCustomData.

Nu skal det hurtigt siges, at jeg absolut ingen forstand har på C#. Alligevel har jeg dog prøvet at kaste mig ud i, at decompile dll-filerne fra begge xap-filerne via et program ved navn Telerik JustDecompile.

Screenshots fra JustCompile:
JD screenshot #1: http://clubace.dk/ScreenShot/jd_screenshot1.png
JD screenshot #2: http://clubace.dk/ScreenShot/jd_screenshot2.png

Selvom jeg tror, jeg kan se mig ud af sådan cirka hvor i Everywhere.Player.xap's dll-filer deviceID'et defineres og hvordan licens forespørgselen laves, kan jeg hverken finde ud af bruge JustDecompile eller MS Virtual Studio ordenligt, hvilket hæmmer processen gevaldigt :S

Jeg er dog netop faldet over dette forum-indlæg (https://playerframework.codeplex.com/discussions/441013), hvor i det fremgår, at der eksisterer et JavaScript bibliotek som kaldes for WinJS, som igennem lidt tilpasning, lader til at kunne klare opgaven udenom dll-filerne.

Desværre må jeg, efter at have hentet WinJS biblioteket, erkende at jeg ikke kan gennemskue hvordan man bruger det til formålet :(

Håber der er nogen der kan hjælpe mig videre, da jeg har siddet fast i godt en uge nu. En hver assistance tages i mod med kyshånd :)
Avatar billede ClubAcedDK Nybegynder
07. maj 2015 - 09:47 #1
Jeg har sat mig for at forsøge at pille SmoothStreamingPlayer fra hinanden i Visual Studio, men jeg mangler Microsoft Visual Studio Solution (.sln) filen.

Er der nogen der ved hvor jeg kan downloade den?

Har Googlet mig frem til nogle sider hvor man øjesynligt skulle kunne downloade filen...

http://en.pudn.com/downloads547/sourcecode/windows/multimedia/detail2257913_en.html

Men der skal man oprette sig som bruger og uploade mindst fem forskellige source koder som alle skal godkendes af en admin inden man kan downloade SmoothStreamingPlayer.rar

Har også prøvet på http://www.sourcecodedownloads.com/1323606/ og https://yadi.sk/d/GOcDI952bmjMR men det ser ud til at være en scam, da det ikke er muligt at finde en adgangskode til zip-filen der virker :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester