Avatar billede crz Nybegynder
10. februar 2015 - 05:22

Hamarchi genkendes ikke som et LAN ingame.

Hej derude,

Her er problemet: Jeg har forsøgt alt, hvad jeg kunne finde på og læse mig frem til - men det vil bare ikke! Min bror og jeg forsøger at spille CO-OP Battlefield 2 over "LAN". I og med at vi befinder os på hver vores ende af Sjælland, så måtte vi ty til Hamarchi, som umiddelbart skulle være løsningen.

Her er, hvad vi har gjort indtil nu:
- Vi installerer begge Hamarchi (registrerer/aktiverer osv.).
- Jeg opretter et netværk, og han forbinder sig.
- Han får af mig et VPN alias i form af en IP, der "minder om min", dvs. min er 25.185.190.103 - hans bliver således 25.185.190.104. Han gør det samme ved mig (men hos ham er det naturligvis 25.169.182.74 og 25.169.182.75).
- Jeg kan pinge 127.0.0.1, ligeledes kan jeg pinge mig selv (altså min IP fra Hamarchi) - og jeg kan desuden pinge min bror. Han ditto.
- Vi har begge sat Hamarchi til Hjemmenetværk og tilladt selve programmet i vores firewalls. Vi har desuden også forsøgt helt at disable firewalls.

Normalt kan han ikke joine mit spil i Diablo 2 via TCP/IP - det kan han nu, da Hamarchi arbejder uden om portforwarding osv. Problemet er, at "LAN'et" ikke bliver genkendt, hverken i Minecraft, Age of Empires II eller vigtigst af alt i Battlefield 2. Vi er så tæt på at give op, som vi overhovedet kan blive. Tilsyneladende virker denne metode fint hos mere eller mindre alle på diverse fora - bare ikke her.

Til info har vi samme version af alle spil. Hamarchi blev desuden hentet her: http://hamachi.da.softonic.com

Jeg giver en portion point til personen med løsningen!

/Steffen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester