Avatar billede swordfish Nybegynder
24. februar 2015 - 20:44

Hent Business Objects rapport udenfor BO?

Hej alle

Jeg er begyndt at interessere mig for business objects og vil i den forbindelse høre om der var nogen der vidste om det er muligt at generere en BO rapport udenfor BO web intelligence interface'et?

F.eks. Hvis man nu har en Excel fil, som man ønsker at bruge som filter og man starter så med at skrive en masse ID numre ind i denne Excel fil. Så gemmer man filen og nu ville det så være smart, hvis man kunne trække en rapport ved f.eks. at klikke på et link eller et program af en slags, som så kører en standard-rapport, men med den pågældende excel fil som data filter.

Jeg ved at man godt kan bruge en excel-fil som data filter, så det er ingen problem, det er mere det med at om kan hente en rapport, uden at være inde i selve BO miljøet, som er mit spørgsmål.

Håber der er en kyndig person der kan hjælpe mig

På forhånd mange tak

Mvh. Jacob
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB