Avatar billede bitvender Nybegynder
16. marts 2015 - 15:39 Der er 1 løsning

Postregel til sortering af "bouncet" mail - hvordan ?

Når jeg i forbindelse med udsendelse af et nyhedsbrev får en del bouncet mail - udover frameldinger og diverse "Out of office" beskeder - tilbage, ønsker jeg af administrative årsager at få disse sorteret ud i diverse kartoteker. Det går for så vidt fint med både "autosvar" og diverse "afmeld" beskder i emnefelt eller beskedteksten men jeg kan ikke få nogen som helst regel til at sende beskeder der indeholder "LEVERINGSFEJL"(og så et fejlnummer)til det underbibliotek jeg ønsker. Når jeg sender en mail indeholdende "Leveringsfejl" i emnefeltet fra min yahoo konto - ja så fungerer det fint. Men "ægte" bouncet mail fra en adresse hvor modtageren er ukendt, vedbliver at dukke op i min "indbakke". Hvad gør jeg ? Jeg bruger Notes 8,5 client og har det kørende på en ellers velfungerende WinXP maskine.
Avatar billede bitvender Nybegynder
16. maj 2015 - 17:30 #1
Ingen hjælp - ingen point - jeg lukker den selv
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester