Avatar billede Gwiz Nybegynder
19. april 2015 - 17:35

Problemer med GTX970 i SLI?

Hej

Jeg er ny her på sitet og kommer for at søge noget rådgivning.

Jeg har lige investeret i en ny maskine, hvis specifikationer er følgende:

Corsair 750W PSU
MSI X99s SLI PLUS Mainboard
Intel Core i7-5820K Haswell-E (medNoctua D15 køling)
Kingston HyperX FURY Black Series - DDR4 - 32 GB : 4 x 8 GB - DIMM 288-PIN - 2666 MHz / PC4-21300
2 x MSI GTX970 Gaming 4Gb in 2-way sli mode
Samsung 840 EVO SSD

Det skulle gerne sparke rimelig meget røv det her system, men jeg har problemer med spil når jeg sætter SLI til. De crasher efter 5-20 mins spilletid, på tilfældige tidspunkter? Der kommer bare en standard windows fejl hvor den siger windows blev nødt til at lukke programmet.

Jeg bruger nvidias standard drivere (v 347.52). Slår jeg derimod SLI fra ser spillene ud til at køre fint? Jeg har holdt øje med temperaturer og lign. og de ser ganske fine ud, jeg har ikke overclocket nogle af kortene mens jeg har kørt sli.

Jeg har med succes og i sli kørt gennem både firestrike demoen to gange i træk i 3dmark og der ser det ud til at fungere fint? Jeg har prøvet at geninstallere windows og stadig sker dette?

Jeg har en smule nedtur over jeg har spædet ud og ikke har en stabil maskine, er der nogen der har noget erfaring eller ved noget om hvordan jeg kan fejlfinde lidt på hvorfor mit sli ikke fungerer? Det skal også nævnes jeg har prøvet tre forskellige sli kabler, alle helt nye og også skiftet mellem de tilgængelige sli porte på kortene for at udelukke dette.

Hjælp
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester