Avatar billede cjjessen Novice
26. april 2015 - 21:56 Der er 1 løsning

Dobbelt interpolation i Excel eller VBA

Hej programmører.

Når jeg laver beregningsprogrammer i Excel har jeg tit brug for at interpolere i en tabel, hvor jeg vandret (x) har indgangsværdier, det kan være 1,2,3,4,5...og lodret nedad har endnu nogle indgangsværdier (y), det kan også være 1,2,3,4,5...og i alle felter i tabellen er der givne værdier som der kan interpoleres imellem.
Har jeg foreksempel x=4,68 og y=3,29 og vil interpolere i begge retninger og skal finde mellemliggende værdier i tabellen, hvordan kan det gøres let med en VBA kode??? Puha alt det manuelle interpolationsarbejde i Excel fylder og er besværlig.
Summering: Den skal lave opslag langs x og opslag langs t og samtidig interpolere. Håber det giver mening ellers kan jeg sende et Excelark med en opstilling:) Jeg benytter Office 2010, Windows 7, hvis der kan hjælpe.
Håber I kan hjælpe.
Med venlig hilsen
Claus Jessen
Avatar billede cjjessen Novice
25. juli 2015 - 08:54 #1
Tråden lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester