Avatar billede sreddy Nybegynder
29. maj 2015 - 23:40

Sorte kanter rundt om display. Ingen over/underscan mulighed...

Jeg har et r9 280x gfx kort og en Acer CB280Hk UHD monitor.

For at få 4k/60 hz valgte jeg en mini dp to dp(r9 280x har hdmi, dvi og 2 mini dp).  Det går også fint med den største opløsning. Men da jeg gerne vil vælge 2560 gange 1440 (mener jeg) så får jeg det problem som opstår ved alle opløsninger udover 4k opløsning og 1080p, nemlig at displayet er med megastore sorte kanter.

Normalt ville jeg kunne vælge Catalyst Center og indstille over/underacan, men den mulighed findes ikke. Skyldes det at jeg bruger displayport? Men den er der ikke nogen steder what so ever.

Hvad gør man? Jeg har prøvet at læse på det og en forklaring kunne måske være at jeg ikke har en decideret driver til min skærm. Den kører på pnp standard, også selvom jeg har prøvet at installere en driver. Der fulgte ikke nogen med.

Alle mine google søgninger henviser mig allerhøjst til en ubehagelig omgang registreringsdatabase indtastning som jeg ikke engang kan blive helt klog på.

Hvad gør man. Der må da være andre der har prøvet noget lignende?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester