Avatar billede Nikolaj_Engell Praktikant
06. juni 2015 - 12:25

WIFI smider os af nettet - HJÆÆLP

Hejsa!

Min lillebror og jeg har fået 2 ny computer. Og med til computerne fik vi 2: Asus USB-AC56. Det er en lille fidus som hjælper med at få bedre WIFI signal ned til computeren, skulle jeg mene. De fungere fint, men vi smider hinanden af når vi tænder vores computere. Kan de to USB fiduser forstyrer hinanden?
Det gælder også når vi så er inde i et spil. Internettet er fint med 20-30 i download og 12 i ping. Men når man så spiller online spil som Counter strike er der rigtig meget forsinkelse på. Det har ingen ting at gøre med computeren da den trækker spillene fint.
Så det er det WIFI'en som driller os. Vi smider hinanden af nettet med vores Asus USB-AC56. Og når man så spiller (Hvis den anden har slukket computer) så er der mega meget forsinkelse på selvom der er fin connection .

Håber i kan hjælpe - Nikolaj
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester