Avatar billede Hjemmemekkeren Nybegynder
20. juli 2015 - 20:19 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Skype på Windows og FaceTime på iPad

Hejsa,

Her http://www.computerdk.com/software/skype/165979.html#.Va03UbVp0WE nævnes, at Skype på Windows godt kan kommunikere med FaceTime på iPad. Artiklen nævner, at når man er på Skype/Win og vil kommunikere med en bruger på FaceTime/iPad, så skal man i Skype blot oprette en ny kontakt ved indtastning af personens navn eller email-adresse.

MEN! Når jeg går ind i Skype "Tilføj kontaktperson", så får jeg IKKE mulighed for at tilføje via email-adresse - kun via søgning i Skype-telefonbogen eller ved indtastning af et telefonnummer.

Jeg har så forsøgt ved indtastning af telefonnummer (da vedkommende er FaceTime-bruger og ikke har et Skype-id). Når jeg så efterfølgende forsøger at kontakte vedkommende via telefonnummeret (stadig i Skype), så ledes jeg til et telefonopkald - ikke en Skype-samtale.

Hmmmm... Nogen der ved, hvordan jeg kan komme til at (video-)kommunikere med FaceTime-brugeren via mit Skype?

Jeg bruger Win8.1 og Skype version 7.6.0.105 (seneste nye pr. d.d.)

Pft. og mvh.
Hjemmemekkeren.
Avatar billede claes57 Ekspert
20. juli 2015 - 20:49 #1
Dem, der har iPad ved jo godt, at du er på Windows. Så bliv enige om at de bruger Skype også. Alternativt, så skriv til bladet/forfatteren. Der kan jo være fejl eller ting, de har glemt at skrive.
Avatar billede Hjemmemekkeren Nybegynder
29. august 2015 - 23:25 #2
Jeg lukker tråden her.

#1 er ikke en løsning, men en kommentar.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester