Avatar billede Runbetter Nybegynder
28. juli 2015 - 20:52

Komme igang med at udvikle/programmere i Microsoft Dynamics C5 hvordan?

Hej.

jeg er helt ny herinde, så beklager hvis der er nogle ting såsom valg af kategorier som ikke er korrekt i forhold til emnet.

Jeg arbejder i dag som IT-supporter i en virksomhed, og jeg er blevet spurgt af direktøren om jeg ikke havde lyst til at begynde og lære at kunne udvikle på C5 så vi ikke skal hyre eksterne konsulenter, og den forbindelse er jeg blevet sat på en opgave omkring at finde ud af hvad der skal til af kursuser og osv, som ikke er en hel uddannelse, og om det overhovedet er muligt at komme til at kunne uden en egentlig uddannelse.

jeg har meget lidt begrænset erfaring med kodning og udvikling.

så kort og godt er det muligt for via kursus eller lign og komme i gang med at lærer og udvikle i C5 og kunne alt det det indebære, uden at skulle tage en ingeniør uddannelse eller lign, og hvis ja så håber jeg der er nogle venlige sjæle herinde der vil kunne guide mig i den rigtige retning.

Med venlig hilsen

Martin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester