Avatar billede contempofair Nybegynder
03. september 2015 - 16:20 Der er 1 kommentar

Lagerstyring af kommissionslager

Hej eksperter!

Jeg driver en webshop og til oktober åbner jeg også en butik. Alle de varer jeg sælger, har jeg i kommission på mit lager. Én gang om måneden sender jeg en oversigt over ordrer samt en aktuel lagerstatus til alle mine leverandører. Ind til nu har jeg kørt det i excel - men efterhånden er jeg oppe på 400 varenumre, og står i en situation, hvor jeg skal bruge et større system. Også gerne noget, jeg ikke kan lave fejl i (er egentlig ikke så skrap til Excel).

Alt kører pt. manuelt - alle salg osv. Kunne noget af det blive mere automatiseret, ville det jo ikke gøre noget.

Hvad siger I - er der nogen gode bud at hente? Det ville betyde alverden!

//Marie
Avatar billede Slettet bruger
03. september 2015 - 21:38 #1
Nu ved jeg ikke hvilket webshop system du kører, men umiddelbart skulle man kunne køre lagerstyring der over, så er der måske noget manuelt i at at køre bestillinger fra butikken igennem samme system som webshop, men det er der flere der gør ved fx. at benytte izettle eller andet der kan kobles sammen med andre systemer.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester