Avatar billede EmilThomsen Praktikant
13. september 2015 - 17:30 Der er 1 kommentar

min ide om at komme igang med 3D/2D ting

hej jeg har altid gerne vil lære om hvordan man laver et computerspil eller hvordan man laver en 3D animeret film. Men mit problem er at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. Jeg har lavet research i F#####G 2 år nu og har ikke fundet en skid. Her er mine krav N.1 det skal være en ungdoms individuel uddannelse for personer med særlige behov som skal være i JYLLAND ikke i Sjælland og ikke på Fyn KUN i JYLLAND N.2 og uddannelsen må IKKE indeholde universitetet N.3 hvis det kan lade sig gøre så skal man også kunne komme i praktik på uddannelsen N.4 hvis det er en film uddannelse så må det helst gerne være en animation uddannelse eller en 3D moddelings uddannelse men hvis det er en spil udviklings uddannelse så er det lige meget med hvad det er for en uddannelse bort set fra en 2D/3D artist uddannelse og så er der lige et sidste spørgsmål og det er hvis i kender nogle nogle steder eller klubber hvor man kan lære eller hjælpe hinanden med at lære om, hvordan man laver et computerspil eller en 3d animeret film det skal helst gerne være noget man kan gå til om aften eller i weekenderne og det skal også KUN VÆRE I JYLLAND
Avatar billede Pixie3D Novice
02. maj 2017 - 10:43 #1
Spam

Dette indlæg er blevet modereret af en CoAdmin

Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester