Avatar billede the-poul Nybegynder
03. oktober 2015 - 15:47

Opsætning af mumble server med ice/ZerocICE

Hej Alle sammen.

Jeg sidder i øjeblikket og leger med en mumble server.
Den køre på en opensuse 13.2 32bit installation og er installeret fra et repository som opensuse bruger.

Den kan komme op ok køre i almindelighed, men jeg vil gerne kunne bruge et eksternt panel som køre over/via ice.

Jeg har prøvet at få installeret Zeroc ICE på computeren, men jeg har p.t. ikke rigtig fundet noget som mere detaljeret siger præcist hvad jeg skal gøre.

Det eneste jeg har kunne finde er hvor det beskrives at jeg i den relateret .ini fil skal fjerne # markeringen for #ice="tcp -h 127.0.0.1 -p 6502" og så sætte icesecretread og icesecretwrite med et password hver, altså hvor de har forskellige passwords.

Jeg har kommet ind på nogle andre sider som beskriver lidt mere omkring opsætning af nogle profiler og andet med ice, men jeg havde lidt svært ved at overskue det, sikkert fordi jeg læste dem forkert.

Men er der nogen som kan hjælpe mig med enten en guide eller med at finde nogle steder som har en relateret guide som kommer ind på flere aspekter med at sætte de forskellige relaterede ting op?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester