Avatar billede HankRearden Nybegynder
04. oktober 2015 - 21:36

Strøm til eksterne harddiske

Hejsa

Jeg håber meget at I kan hjælpe mig! Jeg købte for år tilbage et media center inkl. 2 eksterne harddiske og har været godt tilfreds lige indtil for et par dage siden.
Media-center computeren fejler ikke noget, ej heller er der noget galt med de to diske (for de virker hvis jeg slutter dem til en anden computer). Strømforsyningen eller AC/DC adapteren er også ok, idet den virker med andre enheder.
Jeg har åbnet kabinnet og taget et billede som kan ses her:

http://www.visual-quality.dk/downloads/pictures/WP_20151004_014.jpg

Det som er problemet er det der er inde i det grå gaffe-tape, og som er det som giver strøm til de to harddiske.

Som det fremgår går strømkablet fra AC/DC adapteren videre i en brun og en sort ledning. Disse to ledninger går ind i "dimsen" som er skjult af det grå tape. Ud af dette kommer strøm til en blå diode som lyser som den skal. Envidere 2*4 ledninger (2 sorte, 1 gul og 1 rød) som giver strøm til de to diske.

Problemet er at media center PC'en ikke finde den de to harddiske. Når jeg sætter øret ned til dem begge kan jeg høre en klik-lyd som gentages med et par sekunders interval, så der virker som om at de to diske ikke får den strøm de har brug for. Spørgsmålet er om herinde ved hvad jeg skal købe for udskifte "dimsen" skjult i det grå tape? Eller som der noget andet jeg kan gøre/købe for at få løst problemet.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Peter
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester