Avatar billede KrILl3 Nybegynder
07. oktober 2015 - 23:10

Driver Power State Failure

Jeg har lige opdateret min bærbar fra windows 7 til windows 10 for en måneds tid siden. Umiddelbart var der ikke nogen problemer til at starte med, men så begyndte den at opføre sig underligt. Hver gang man startede den op fra frisk, gik der ca. 10 min. før den så spontant gik i sort og så startede op af sig selv igen. Efter genstarten virkede den fuldstændigt fint. Tænkte at jeg ikke gad gøre noget ved det lige nu, så lod det stå til. Efter jeg slukkede computeren den anden dag, gik den så, efter skærmen der siger "lukker ned", i Blue screen of death, med fejlkoden Driver_Power_State_Failure. Tænkte ikke videre over det og lagde mig til at sove. Da jeg så skulle tænde computeren dagen efter ville den ikke noget som helst. Når man trykker på tænd knappen begynder den godt nok at sige lyde fra blæseren og sådan, men skærmen forbliver sort og efter et stykke tid lukker den ned igen. Nogen gange lukker den ikke ned, men skærmen forbliver hele tiden sort, og man kan intet gøre.

Jeg skiftede i samme omgang med windows over til at bruge en SSD til, og så have min gamle HDD som lager. Dette var lidt problematisk men lykkedes til sidst.

Efter min update til windows 10, var der en enhed som den ikke kunne finde en driver til - den stod som ukendt under enhedshåndtering. Tænker muligvis det var touchpad'en, for den kunne man ikke slå fra længere.

Der er tale om en Asus G75VW, som ellers altid har kørt fejlfrit.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester