Avatar billede ZeBa Ekspert
08. oktober 2015 - 23:32 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

FireFox viser ikke video

I stedet viser den et sort eller gråt felt - fx her https://www.dr.dk/tv/se/hva-sker-der-danskere/hva-sker-der-danskere-3-10
Avatar billede eurositi Ekspert
08. oktober 2015 - 23:42 #1
Jeg ser det selv samme klip i Firefox netop nu, så det er ikke selve browseren, der er problemet. Videoen afspilles vha. Adobe Flash Player, så jeg vil foreslå, at du eventuelt helt afinstallerer og dernæst reinstallerer Adobe Flash Player for at fjerne eventuelle fejl i din nuværende installation:

https://get.adobe.com/flashplayer/
... Husk at fjerne fluebenet i den midterste kolonne (ellers får du installeret en prøveversion af McAfee virusscanneren).
Avatar billede ZeBa Ekspert
09. oktober 2015 - 03:26 #2
Den kan godt ses i Explorer, gør det en forskel?
Avatar billede eurositi Ekspert
09. oktober 2015 - 09:26 #3
Jeg fandt dette nyttige svar i et andet forum:
I tried with several FP versions. Flash movies worked on IE but not on FF, and I got report "You need to install FPlayer 10.1 or newer version". This simple test site told me Flash was not installed on FF and was installed on IE.
http://isflashinstalled.com/

I did several complete un-install and install operations. I even used the Uninstall tool on Adobe site.

Finally I tried this "FlashDisable 0.9.4" FireFox add-on.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashdisable/?src=api
This add-on is intended to allow user to turn Flash Player on and off, when needed.

After installing this, I clicked Flash Player ON, restartef Firefox. Finally Flash Player started to work as it should. Also the test site above now reported FP is installed.

... Brug det første link til at checke, om Flash er intalleret korrekt ved at tilgå linket i Firefox. Brug dernæst det andet link til at tænde/slukke for Flash i Firefox.

Hvis ikke det virker, foreslår jeg stadig, at du afinstallerer Flash helt og dernæst installerer det på ny ved at tilgå https://get.adobe.com/flashplayer/ i Firefox.
Avatar billede jensenjs Juniormester
09. oktober 2015 - 12:16 #4
Prøv dette:

Gå ind i Funktioner
Vælg Indstillinger
Vælg Programmer

Der er der en længere liste over hvilke programmer/funktionsmulugheder der et tilknyttet Firefox, ud for hvert program kan du så vælge hvad de skal, det gør du i feltet Handling ud for dem du nu vil ændre.


Og så vil jeg anbefale at du installerer VLC player fra Videolan
http://www.videolan.org/vlc/

Her kan du få en afspiller der også tilknyttes Firefox, og den har gjort diverse afspillere og andet meget lettere at administrerer, da de mange ofte tåbelige udgaver af forskellige afspillere her er samlet under en anerkendt og særdeles velfungerende afspiller.
Hos mig er den nærmest totalt integreret med Firefox
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester