Avatar billede ClausBB Nybegynder
01. november 2015 - 13:01 Der er 1 kommentar

404 Status kode

Hej
Jeg har lavet min nye hjemmeside: http://polterabendevent.dk og har nu fundet ud af at google har indekseret nogle 404 sider. Det interessante er at disse sider aldrig har eksisteret, så det undre mig at siderne er indekseret på Google. Samtidig kunne det tyde på at jeg ikke får returnere statuskoden 404 ordenligt siden Google tror at disse sider skal indekseres. Når man google 404 og PolterabendEvent får man fx:

polterabendevent.dk/index.php/events/cd-indspilning

Hjemmesiden er lavet i Joomla, er der nogle som har et bud på hvordan jeg kan lave min 404 side om, så det bliver klart for google at disse sider ikke skal indekseres?

Mvh Claus
Avatar billede esmic Nybegynder
21. november 2015 - 19:06 #1
Du kan stoppe google i at søge mapper/filer osv på din server med robots.txt filen. Læs evt denne https://varvy.com/robottxt.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester