Avatar billede saravg Nybegynder
07. januar 2016 - 10:04

problem med indeholdfortegnelse

Hej, jeg er igang med en større opgave, ca 70 sider indtil videre. Jeg bruger en gammel computer pga at det er denne jeg har gennem arbejde, en windows 7 XP.

I word har jeg lavet indeholdsfortegnelse, og mit problem er at den er fin indtil side 31, hvorefter den starter om fra 1 igen. Så indeholdsfortegnelsen går ikke fra side 1-70, men starter forfra på 1 ved side 31. JEg kan ikke finde nogen svar på hvorfor dette sker eller hvordan jeg får det lavet rigtig.

Problem 2 er at jeg har 4 overskrifter jeg vil ska stå med i indeholdfortegnelsen og angivet hvad sider det drejer sig om  UDEN at disse fire overskrifter får benævning 1, 2, 3, og 4 i indeholdsfortegnelsen. Så de står FØR indeholdsfortegnelsen også i indeholdfortegnelsen.

Håber det giver mening og håber I kan hjælpe mig =).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester