Avatar billede patientprotector Nybegynder
20. januar 2016 - 21:04

Fast MAC Ad Hoc Konsulent søges/studie job

Til lille selvstændig virksomhed som er ved at lave omlægning til socialøkonomisk virksomhed søges en erfaren mac konsulent, som har erfaring med opkobling til lukkede hjemmesider, hvor NEM ID skal bruges ofte. Så der kræves viden om hvordan NEM ID til virksomheder fungerer som basis for at kunne løse opgaven.

Den første opgave, som skal løses er opsætning af sikkermail, evt. oprettelse af ny mail konto.
Derefter kommer der hjemmeside opdatering og udvikling.
Oprettelse af ID og opkobling til offentlige myndigheder.
Løsninger med let programmering i Exel med tidsregistrering på klientopgaver.
Generel rådgivning om sikkerhed og internet trusler, og implementering af nye IT løsninger.

Der er ikke nogen opgaver som sendes ud af huset - arbejdet skal foregå fra kontoret i Frederikshåb ved Billund. Der går bus til døren fra Billund og Kolding. Der er ordinær ansættelse på timebasis til den timeløn, som vi aftaler. Arbejdstid er efter aftale, men gennemsnitlig 10 - 20 timer i måneden indtil december 2016, afhængig af om du ser muligheder for udvikling eller tilknytning af IT løsninger til kontorets opgaver. Du kan derfor være med til at udvikle din egen stilling og virksomhedens behov din arbejdskraft.

Skriv mail og fortæl om dig selv personlig, om din uddannelse og erhvervserfaring. Send gerne anbefaling med fra tidligere samarbejdspartner eller arbejdsgiver. Læs mere om mig og virksomheden på min profil.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester