Avatar billede Nalafuji Nybegynder
29. marts 2016 - 20:36

Sikkerheds problemer ved brug af fjernskrivebord .

Hej,
Jeg bruger server 2012 r 2 på min lille hjemmeserver og jeg logger på den med fjernskrivebord. Jeg har det problem at de brugere jeg har  oprettet , som IKKE har administrator rettigheder, ja de har adgang til computerens system filer. Og jo også SAM filer som indeholder administratorens koder. De kan jo læses ud og dekrypteres hvis man ellers har tid nok.... Så mit problem er at jeg ikke kan finde ud af at lukke brugerne inde i et bestemt bibliotek som jo så er deres eget og det er så meningen at brugerne ikke kan læse og skrive andre steder på serveren og dermed ikke være i stand til at hacke maskinen. KAN MAN DET ? , eller skal man kun tillade folk som man har tillid til ?.  i Min kreds af nørder udfordrer vi hinanden . MVH GERT
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester