Avatar billede majka Nybegynder
12. april 2016 - 11:22

MS Project - Sammenkædning af opgaver med mus

Kære alle

Jeg håber nogen kan hjælpe her.

Jeg arbejder i MS Project 2016 og plejer at kunne sammenkæde opgaver i Gantt-visningen ved at placere musemarkøren ovenpå en opgavebjælke, så markøren vises som en firkant med 4 pile på. Herefter kan jeg normalt klikke og trække op/ned til den opgavebjælke, jeg vil sammenkæde med.

MEN - nu oplever jeg pludselig, at de opgavebjælker, som jeg forsøger at sammenkæde til (og som normalt fremhæves, når jeg holder "linket" (vist med "sammenkædningssymbolet" - som ligner et led i en kæde) er helt dødt. Det virker som om alle de øvrige opgavebjælker er døde.

Jeg kan godt sammenkæde opgaver hvis jeg markerer to opgaver og klikker på "sammenkædningssymbolet".

Jeg har prøvet at åbne en tidligere fil, hvor jeg uden problemer har kunne linke ved hjælp af musen - og jeg har ligeledes prøvet at lave et nyt projekt - men problemet er det samme.
Vil være lykkelig om nogen har oplevet tilsvarende - og kender løsningen.

På forhånd tak for hjælpen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester