Avatar billede cautoo Nybegynder
27. april 2016 - 09:38

Service Broker til task-planning

Hej

Jeg arbejder med at lave en task-kontrol system, i SQL Server 2014, som kan styre en række opgaver som kan oprettes.

Lige nu benytter jeg mig af en stored procedure som opretter en linje i en task tabel. Hvis der ikke er nogle tasks som er markeret som "aktiv", så vil den køre den task-tilknyttede stored procedure. Ellers gør den ingenting.
Når den ene task er kørt, tjekkes tabellen om der er kommet nye, og kører i så fald disse.

Dette koncept virker som sådan fint, og dog muligvis med en minimal chance for at en fejl opstår, og en task ikke startes.

Jeg kommer dog snart i en situation, hvor jeg gerne vil kunne aktivere disse tasks via en stored procedure, men ikke ønsker "svaret", men derimod at den stored procedure stopper efter at have sat task'en i gang, og ikke først når den er færdig.

Her tænker jeg, at dette lyder som Service Broker Queues (som jeg har forstået dem). Men har ingen er erfaring med dette.
Er der nogen der kunne give et eksempel på hvordan ovenstående kan løses? De enkelte tasks må ikke køres samme tid, men skal køres efter hinanden (hvis en ny task måttes blive oprettet mens en anden er i gang).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester