Oprettet søn. d. 10. april 2011 kl. 10:20:42

clausito
clausito (15.515 point. Point ude: 60)

Min hjemmeside inficeret med malware

Fået besked fra udbyder nettonet.dk at min hjemmeside pcabc.dk er inficeret med malware. Den blev lukket. Jeg tjekkede min pc med diverse sikkerheds programmer (de registreret intet). Jeg er nu blevet advaret af Google om at de ville advare alle om min side. Desværre prøvede jeg selv og her kom ingen advarsel.

Hvad gør jeg?

Bruger kun siden til at uploade foto/billedshows og kan godt slette hele siden. Men nødigt og vil gerne se hvad det er for en satan

Claus

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 11:51:22| #1

zips
zips (31.987 point)
Du har noget på din side som ikke skal være der, så ret siden gennem dit FTP program, du skal slette dettte <script type="text/javascript" src="http://nl-cmp.cz.cc/ (...) </script>

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 12:08:24| #2

claes57
claes57 (30.291 point)
og altså også skifte adgangskode og password så fuskerne ikke kommer igen lige med det samme.

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 12:21:30| #3

clausito
clausito (15.515 point)
Tak, men nu kan jeg ikke engang komme ind og rette. Adgang nægtes.
Kan connecte til min webmail - password må så være korrekt.

Jeg ændrede det hele da min udbyder lukkede siden - troede alt var ok indtil google advarede,

Måske er årsagen er jeg har prøvet at installere alle mulige programmer der evt kunne tjekke website pcabc.dk

Kiggede ind igen og kan se den og der er ingen advarsel

Måske skulle jeg bare kontakte udbyder og fjerne hele lortet

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 12:31:45| #4

zips
zips (31.987 point)
Hvis du har det hele og ligge på din egen computer, ja så få dem til at slette det hele og starte forfra.

Det er vigtigt at du kontrollere alle dine filer inden du uploade dem igen, så du ikke får noget snavs med igen.

Har du nogle script på din side som kan udnyttes, jeg tænker på script som ikke er sikker og man den vej kan uploade ting så du igen er inficeret med virus?

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 12:41:42| #5

clausito
clausito (15.515 point)
Ved det ikke - jeg er total amatør. Jeg har nogle links til sider hvor jeg har uploade nogle JALBUM foto/fotoshows

Har intet at bruge dem til i dag.

Tror du min udbyder kan fjerne alt og jeg evt kan starte forfra - bruger jo ikke domænet og jeg har også et andet

Kontakter nettonet

Er der et sted, hvor man kan tjekke om domæne er inficeret - fandt nogle og sagde de nej

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 13:02:33| #6

zips
zips (31.987 point)
Ja din udbyder kan slette det hele, så det er bare at kontakte dem.

Væk med at det du ikke bruger, der er stor sandsynlighed for at de kan komme ind den vej, man skal altid opdater sine script, så man er nogenlunde sikker.

Du kan skanne din webside her http://vscan.urlvoid.com/

Jeg bruger FF og her kommer den med advarsel med det samme, google gør det samme, hvis du søger på din url http://www.google.com/ (...)

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 13:43:03| #7

clausito
clausito (15.515 point)
Ville tjekke, men kan sgu ikke finde ud af at skrive den rigtige web for at scanne.

Øv

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 13:49:22| #8

zips
zips (31.987 point)
Ikke forstået, men det er denne jeg bruger http://vscan.urlvoid.com/ (...)

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 14:04:38| #9

clausito
clausito (15.515 point)
Så simpelt som

Insert link to scan...........

Og det kan jeg altså ikke finde ud af - hvilket link

http://www.xxxx.dk??????????????

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 14:24:02| #10

claes57
claes57 (30.291 point)
der skal navn på startsiden med, fx /index.html

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 15:20:47| #11


Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 15:22:31| #12

zips
zips (31.987 point)
Ok det kunne den ikke finde ud af, prøver igen.

Hvis du indsætte dette http://pcabc.dk
vil den selv tage din index fil, vil du scanne en anden fil på dit webhotel, så skal du skrive hele den sti, som denne http://pcabc.dk/ (...) som ikke er inficeret

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 15:36:21| #13

clausito
clausito (15.515 point)
Ok - jeg synes at du skal have points nu. Må se hvad nettonet siger - takker

Skrevet søn. d. 10. april 2011 kl. 15:47:41| #14

zips
zips (31.987 point)
Her er et svar :-)

Skriv et indlæg




Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] [img]link til billede[/img]
Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Log ind

   

   

Seneste spørgsmål

har jeg fået virus

Oprettet den 25. maj 2012 kl. 13.22
moabou88 giver 60 point for svar | Giv et svar »

AVG + Opdatering ...

Oprettet den 21. maj 2012 kl. 21.09
Ikke-ekspert giver 60 point for svar | Giv et svar »

Smart fortress - har jeg mon fået ryddet op

Oprettet den 21. maj 2012 kl. 19.35
ravnk giver 30 point for svar | Giv et svar »



   




Tips & Tricks fra PC World

Teaser billede

Læserne: Her er vores værste it-indkøb

Det er ikke al it-udstyr, som er det rene guld. Her er nogle af læsernes skrækhistorier.


Anmeldelser fra PC World

Teaser billede

Test: Mobil med Ferrari-design - og en Trabant-motor

Motorola har begået endnu en smartphone med lækkert design og potentiale til at være blandt de bedste. Men den når ikke i mål. Se her hvorfor.


Seneste blogindlæg

Teaser billede

Tvangslukke spørgsmål: Hvad er den bedste løsning?

Hej Vi har mange åbne spørgsmål på Eksperten. Vi ville gerne tvangslukke dem - så et spørgsmål efter f.eks. 6 måneder lukkes. Men der er et par uklarheder som ville være gode at få lidt input til:...


Nyheder fra PC World

Teaser billede

Sådan siger du farvel til Facebook

Læs her, hvordan du dropper Facebook og i stedet anvender nogle brugervenlige alternativer, så du stadig kan være social på nettet.


Nyheder fra Computerworld

Teaser billede

Galleri: De fedeste håndholdte gennem 40 år

Her har du de mest banebrydende håndholdte computere gennem alle tider.


Kurser
Samarbejdspartnere

Udgiver · © 2012 IDG Danmark A/S · Hørkær 18 · 2730 Herlev · Tlf.: 77 300 300 · Fax: 77 300 301 · Brug af personoplysninger