Avatar billede torbendamgaard Nybegynder
28. juni 2011 - 09:16 Der er 1 løsning

CMS / Galleri

Hejsa

Jeg søger et cms, som kan håndtere ca 100-150 brugere, som også har galleri modul, som kan håndtere ca 3-4000 billeder. Galleriet SKAL kunne resize billeder under upload. Samt det skal også kunne håndtere at uploade 50-150 billeder pr upload.

Drupal er testet - det er også det der bruges til siden i dag, det kører med en gallery 2 integration, som er langsom. Drupal er lige kommet med en version 7, som jeg mangler en del moduler til, for at kunne bruge den nye version.

Joomla er testet - jeg er ikke helt tilfreds med joomla

Wordpress er testet - virker også nogenlunde, men jeg er ikke helt tilfreds, wordpress har dog det hurtigste galleri jeg har testet.

Nogen der ved, kender et cms som kan håndtere dette?
Før i svare, må i gerne henvise til evt moduler / sider etc.

CMS skal også være sikker - dvs man skal kunne lave, så kun registeret brugere kan se galleriet - der fejler JOOMLA lidt med sikkerheden(kan være jeg ikke har rodet længe nok med Joomla)

/Torben
Avatar billede torbendamgaard Nybegynder
28. november 2014 - 09:38 #1
ingen svar - lukker ned
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB