Avatar billede aaktor Nybegynder
13. november 2013 - 23:27 Der er 1 kommentar

Multiplayer-spil online æder min internetforbindelse

Når jeg forsøger at spille multiplayer online, dør min forbindelse. Jeg har kun prøvet med Chivalry: Medieval Warfare, men jeg vil gerne have det tila t virke.. Når jeg åbner Resource Monitor og genskaber fejlen, kan jeg se at UDK.exe (Chivalry) forekommer sindssygt mange gange under network-tabben. Den totalte B/sec er omkring mellem 500-600, men jeg aner ikke om det er et problem. Hvordan kan jeg ordne det? Kan det skyldes noget så simpelt som, at mit ethernet-kabel er gammelt? Har dog også prøvet med WiFi med samme resultat. Min forbindelse er 40/10 til daglig.

Mit motherboard er et MSI Z87 MPOWER med Killer e2200 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) som netværkskort og Intel Centrino Wireless-N 2230 som wifi-kort.
Avatar billede aaktor Nybegynder
13. november 2013 - 23:41 #1
Jeg kan se at Chrome har en total B/sec på mellem 5000-13000, så det kan vel ikke være det som er problemet med Chivalry.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester