Avatar billede Pixie3D Novice
10. februar 2014 - 12:33

Pixie3D Animations Software

Da jeg startede med at programmere brugte jeg dette forum meget. Jeg ville dengang gerne lave mit eget 3D animation software som jeg kunne bruge til at modelere 3D objekter og bagefter animere, texturere og rendere dem. Der var mange der grinte af mig og kom med billige bemaerkninger, mange aar efter er jeg nu tilbage og kan stolt praesentere mit helt eget 3D animation software. Jeg er taet paa at ha' faerdig udviklet en gratis version af softwaret og staar og mangler folk der har lyst til at teste softwaret inden den blivet udgivet. Hvis der er nogen herinde som har lyst til at teste softwaret saa smid en kommentar eller send mig en email paa info@Pixie3D.com Jeg har brug for folk med forskellige baggrund saa hold dig ikke tilbage hvis du gerne vil veare med men ikke foeler at du har nok erfaring. I kan laese mere om softwaret paa www.Pixie3D.com Der er en masse videoer der viser de mest basale funktioner og varktoejer som softwaret tilbyder. Hold jer ikke tilbage. Dette er et enestaaende chance for at faa indflydelse paa interface og design samt diverse core features for et 3D animation software.

med venlig hilsen
Soren Klit Lambaek
www.Pixie3D.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester