Avatar billede Dsl1234 Nybegynder
14. april 2014 - 12:10

Widget fra Tripadvisor

Hej. Jeg har oprettet et widget fra Tripadvisor. Jeg har fået positioneret den til at stå i højre side. Problemet er, at når jeg positionerer den, så får den sammme funktion som et billede i word, der står "foran" teksten. Dvs. hvis jeg skriver tekst, så gemmer det sig bagved min div. Nogen der kan hjælpe?

Kodningen ser således ud:

<div class="TA_selfserveprop" id="TA_selfserveprop558" style="position: absolute; right: 0;">
<ul class="TA_links fObFaCTnR" id="TtytrnA">
    <li class="1djy1mEHXN" id="S5pKqm9u"><a href="http://www.tripadvisor.dk/" target="_blank"><img alt="TripAdvisor" src="http://www.tripadvisor.dk/img/cdsi/img2/branding/150_logo-11900-2.png" /></a></li>
</ul>
</div>
<script type="text/javascript" src="http://www.jscache.com/wejs?wtype=selfserveprop&amp;uniq=558&amp;locationId=2352455&amp;lang=da&amp;rating=true&amp;nreviews=5&amp;writereviewlink=true&amp;popIdx=false&amp;iswide=false&amp;border=true"></script>
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester