Avatar billede hervig Nybegynder
18. april 2014 - 14:57

Computer vil ikke starte.

Hej,
Nu skal i høre. Min computer går normalt ud af sig selv for at spare på strøm og så snart man klikker på musen går den i gang igen. Men i en længere periode har den ikke ville starte når jeg klikkede på musen og har dermed været nød til at starte den igen problemet var så at den ikke kunne starte før jeg havde gjort det et par gange og havde taget strømmen helt og så holde startknappen inde og alt muligt. Den gik altid i gang med det der tekst der kommer frem på sort skærm om at windows starting og så gik den i sort skærm og ''-'' bindestrengen blinkede bare og den kunne ikke komme videre men fik den startet efter et par gange altid. Så her på det seneste hvor jeg har spillet computer mistede jeg forbindelsen til mine 2 skærme så skærmen jo sjovt nok var sort og så kom den frem igen 5 sek efter det er sket nogle gange. Så her den anden dag hvor jeg spiller lagger lyden og computeren går i sort og skærmene mister forbindelsen og så har den ikke kunne starte lige siden. Jeg prøvede at starte den med det samme igen fordi jeg tænkte det bare var et shotdown jeg har prøvet før men jeg kom så ind på skrivebordet og derfra kunne den ikke komme videre så begynder den at genstarte af sig selv så hvis jeg tænder den nu kommer den frem til windows ikonet hvor den er i gang med at starte op og den kan ikke komme videre end dertil nu. SÅ nu når den til ikonet og genstarter fordi den ikke kommer videre og det gør den bare hele tiden og kommer ikke videre. Jeg har ikke prøvet noget fejlsikret tilstand eller lign da jeg tænkte at det nok var noget med hardwaren den var galt med i det skærmene var begyndt at miste forbindelsen.
Nogen der har et bud?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester