Avatar billede h_nielsen77 Nybegynder
01. juni 2014 - 21:31

Studiejob i Brøndby

Brænder du for at arbejde med det grafiske udtryk og finder du det spændende at være med til at udvikle nye idéer, så er det måske dig, vi mangler på holdet.

Du er muligvis igang med en multimedie- eller webdesigneruddannelse, men det er ikke afgørende.
Til gengæld skal du kunne sætte 'check mark' ved følgende udtryk: CMS, HTML, CSS, Javascript, SEO, linkbuilding, Analytics, AdWords, e-handel, og nyhedsbreve/kundemails.

Du har med andre ord en stor interesse for at arbejde med web generelt og e-handel samt webdesign i særdeleshed, og du er rimelige rutineret i relevante Adobe og MS-programmer.

Vi forventer, at du er velformuleret på skrift, og det vil være en fordel, hvis dit modersmål er dansk eller svensk, da vi er en skandinavisk virksomhed, og derfor primært arbejder med de to sprog.

Du kan se frem til en spændende og udfordrende arbejdsplads med højt til loftet og masser af plads til udvikling og ansvar.
Du vil have fast arbejdssted i Brøndby.

Kontakt kj@dsas.dk eller på mobil 4059 0523 for mere information.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester