Avatar billede jesthe Nybegynder
12. juni 2014 - 11:02 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

database server/klient forbindelse

Hej.

Jeg har følgende problem i min lille virksomhed:
Jeg har et databaseprogram der kører på min primære computer med windows 7. Dette program vil jeg gerne både kunne læse og skrive i på en anden computer (windows xp) på en anden adresse, gerne samtidigt. Programmet er simpelt og det kræver kun adgang til filerne for at benytte - ingen installation. Jeg har prøvet med dropbox men det var for ustabilt. Jeg har tænkt på VPN, ville det kunne gå? Er der andre bedre løsninger ?
Mvh jesthe
Avatar billede claes57 Ekspert
12. juni 2014 - 11:29 #1
lad din primære pc være tændt - og installer teamviewer på det.
På din xp installerer du også teamviewer - og så kan du fra xp logge ind på win7, og du overtager simpelthen skærmbilledet. Du arbejder som sad du ved win7 (reelt kan du også bruge teamviewer fra ipad, og sidde i Kina og styre din database).
http://www.teamviewer.com/da/index.aspx
Avatar billede claes57 Ekspert
12. juni 2014 - 11:30 #2
obs - skal win7 maskinen bruges samtidig med at xp skal have databaseadgang, så sæt en 3. maskine på i firmaet, og kør teamviewer på den.
Avatar billede jesthe Nybegynder
11. august 2014 - 23:16 #3
Tak:-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester