Avatar billede starf Nybegynder
22. juli 2014 - 10:47 Der er 1 løsning

Hjælp til php array / omskrivelse af gammel script

Jeg lavede for nogle år siden, et script der henter noget data i et array, fra et rss feed. Jeg er igang med at omskrive det, så det nu henter dataén fra en db frem for et rss feed. Men pludselig er jeg helt blank på hvordan php array nu fungere osv.

Det orginale script ser sådan her ud:
http://pastebin.com/1g7AsB0h

Det nye ser indvil vidre sådan her ud:
http://pastebin.com/wXw7UzUp

mit problem er lidt, i det gamle har jeg 2 arrays en med en liste af hvor er folk, og en med bruger navne. I det nye bliver det hele samlet i et array der ser sådan her ud:

Array ( [0] => Array ( [0] => 1 [id] => 1 [1] => d1akris [username] => d1akris [2] => Aksel [fullname] => Aksel [3] => test [status] => test [4] => [startdato] => [5] => [slutdato] => ) )

Jeg ved ikke om jeg laver array forkert, i kan se min tabel her:
http://imgur.com/b4K2W3B

Nogle der kan se hvad jeg gør galt og peje mig i den rigtige retning? Jeg er godt kla rover det nok er skodkode, men normalt er det fint til de små ting jeg koder.
Avatar billede starf Nybegynder
23. juli 2014 - 11:35 #1
fik det løst.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester