Avatar billede ChaosDuck Nybegynder
24. juli 2014 - 11:55

Ingen internetadgang gennem Wi-Fi Extender - men kun på enkelt PC

Jeg sad for en uge siden med det problem at min PC står i den ene ende af huset, og familiens router står i den anden ende - inden du foreslår det, så er det IKKE en mulighed at flytte routeren eller trække kabler gennem huset - og det gav mig et meget svagt, og nærmest uopnåeligt signal på min PC. Jeg besluttede mig derfor for at købe en Wi-FI Extender/Repeater/hvad du nu vil kalde det. Jeg købte en TP-Link TL-WA854RE.

Jeg satte den op per instruktions-manual, dog ikke med WEP metoden, da vores router ikke understøtter det.
Den anden metode foregår sådan at man sætter extenderen i en stikkontakt, og venter til den er tændt. Så forbinder man til det Wi-Fi netværk den har oprettet gennem sin computer og går ind på tplinkextender.net gennem sin browser. Det er "lokal" side eller hvad man skal kalde det, den er lavet til at sætte forbindelsen op. Gennem den side forbinder man extenderen til sin router, og så har man et netværk der hedder *det-originale-netværks-navn*_EXT

Det hele så ud til at virke, og begge mine Android telefoner og min bærbare computer med Windows 8 kan forbinde til netværket og få adgang til internettet helt uden problemer.

Jeg prøvede derefter at forbinde med min PC, og det så ud til at virke i ca. 5 sekunder. Det skal lige siges at min PC køre Windows 7. Efter de 5 sekunder ændrede ikonet http://i.imgur.com/tyobIYU.png der viser signal-styrken sig til et gult udråbstegn, http://i.imgur.com/3Psh8Db.png og teksten "Internetadgang" ændrede sig til "Ingen internetadgang"

Jeg kontaktede TP-Link support, der bad mig om at ændre min IP adresse på min PC fra automatisk til statisk, og at jeg skulle sætte den samme DNS, subnetmask, etc. som jeg havde på min bærbar. Det gjorde jeg så, men det hjalp ikke noget. Supports næste forslag var at finde en der kunne hjælpe mig... *klapsalve* godt gået, "support".

Så ehm... Jeg aner ikke hvad der er galt. Det må jo være noget på min PC, eftersom alle de andre enheder virker perfekt med extenderen.

Tak på forhånd.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester