Avatar billede stevenjensen Praktikant
30. juli 2014 - 11:44

Odense: Hjælp til ny pc skal kører 100 procent

Søger en i Odense området der kan få min nye Lenovo til at spille 110 procent. Den skal sættes fuldstændig op så den kører som en drøm. Hurtig opstart og væk med alt unødvendigt skidt. Seneste problem jeg er stødt på er at jeg ikke kan få lys i skærmen og det er først sket nu her. (Og nej ikke FN+Brigtness-knap og batteri indstillinger virker heller ikke der lysstyrken står på fuld smæk) kan faktisk ikke se en skid. Derudover vil jeg gerne have lagt skriveprogrammer og excel på.

Nogle med forstand på PC som kan gøre dette for mig mod betaling selvfølgelig. Gerne en med kendskab til Lenovo og nyere windows. Modellen er Lenovo Ideapad Flex 14D. Hvis man mener et nyt styresystem er vejen frem og det virker så er man velkommen til det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester