Avatar billede Stemadsen Nybegynder
22. august 2014 - 09:56

Excel 2010 fryser _tilsyneladende_ når skjult projektmappe gemmes

Når jeg har været inde i VBA-editoren (Alt+F11), gemmer den kode, jeg har liggende i PERSONAL.XLSB (faktisk enhver skjult projektmappe) og derefter vender tilbage til Excel, er det aktive vindue tilsyneladende helt frosset (jeg kan ikke skrive eller markere celler). Hvis jeg gemmer i VBA-editoren en gang til, får jeg kontrollen med vinduet tilbage som før.

Det er i sig selv mystisk (og irriterende!), men jeg har yderligere opdaget, at de eventuelle ændringer, jeg forsøger at foretage, mens vinduet er frosset, faktisk bliver foretaget i PERSONAL.XLSB-projektmappen (altså ikke i koden, men i selve regnearket). Det lader altså til, at denne projektmappe bliver "aktiveret" i skjult tilstand, når jeg gemmer, og deaktiveret igen, når jeg gemmer igen.

Ovenstående sker kun, hvis projektmappen, hvis kode jeg gemmer, er skjult. Det gælder både PERSONAL.XLSB og almindelige regneark.

Jeg kører Windows 7 Enterprise SP1 med Office 2010. Jeg har ikke haft dette problem i tidligere udgaver af Excel.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester