Avatar billede foedselsdagsfest Nybegynder
14. september 2014 - 18:09 Der er 1 kommentar

Børnefødselsdag på facebook

Hej Alle
Vi har fundet et arrangement til en børnefødselsdag på: http://xn--fdselsdagsfest-qqb.com/foedselsdag/boernefoedselsdag hvor vi godt kunne tænke os at lave lidt stemningsbilleder til en børnefødselsdag. Det ville være naturligt at tage nogle billeder af børn, som er i gang med at holde en børnefødselsdag. Er der nogle af jer som er inde i de juridiske aspekter vedrørende det at tage billeder af børn. Jeg ved at det ikke længere er muligt at tage billeder på skolen af børn på en legeplads uden først at spørge alle forældre, men hvis man har en børnefødselsdag, og ønsker at tage nogle helt almindelige billeder af en børnefødselsdag, er der så noget andet man skal være opmærksom på, ud over det faktum at man skal spørge alle forældre først? Et helt andet problem er at de fleste børn har smartphones, og selv tager billeder, og det kan være svært at forhindre børnene selv I at tage billeder. Hvordan skal man forholde sig til dette, skal vi fortælle dem at de ikke har lov til at tage billeder af hinanden til fx en børnefødselsdag?
Avatar billede madklub Guru
14. september 2014 - 23:22 #1
Ikke konstruktivt.

Dette indlæg er blevet modereret af en CoAdmin

Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester