Avatar billede jenshh2014 Nybegynder
01. oktober 2014 - 19:46

IT studerende mangler vidensdeling til undersøgelse om HTML5 i tiden efter flash

Er du webdesigner, webprofessionel, IT-studerende eller arbejder du på anden måde med web - privat eller professionelt, så har jeg som IT-studerende enormt brug for at hører din mening.

Har du  min. lidt baggrundskendskab vedr. HTML5 og/eller Flash, håber jeg du vil dele dine erfaringer/holdninger og gennemfører denne korte online webundersøgelse:

https://www.quicksurveys.com/s/Sj8s7A4

Varighed: ca 5-15 min. De fleste spørgsmål er afkrydsningsfelter med løbende mulighed for frie kommentarer.

At skaffe respondenter til undersøgelsen har vist sig at være en enorm svær udfordring, så din besvarelse er derfor meget vigtig og vil være yderst værdsat.

Mange tror desværre ikke deres besvarelse er vigtig med det resultat at meget få svarer, hvilket er et stort problem for min opgave.

Enhver videreformidling om websurveyet kan være guld værd for mig, så del meget gerne. Idéer til hvordan jeg kan få flere svar modtages meget gerne.

Jeg takker for alt hjælp.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester