Avatar billede jimbo2000 Nybegynder
03. december 2014 - 01:11 Der er 2 kommentarer

Træt af lydreklamer, der popper op, uden man kan se hvilket faneblad de ligger på

Er der nogen add-ons, apps, programmer til firefox, opera eller chrome der kan blokere for den slags, eller evt. sørge for at man selv aktivt beder om lyd fra bestemte sider. Gider ikke at høre på især unibets reklamer, uden at kunne finde finde ud af hvilken webside de ligger på, og da slet ikke hvis man lytter til podcast eller andet. gør det heller ikke bedre at høre Brian Laudrup kloge sig på allerede spillede kampe....
Der må findes nogle værktøjer, blokerer ofte flash konsekvent, men det virker bare ikke altid overfor den slags og i nogle tilfælde med medier tillader man dem jo at benytte flash.
Avatar billede poko1 Ekspert
03. december 2014 - 07:28 #1
Avatar billede Slater Ekspert
03. december 2014 - 07:33 #2
Nok ikke helt nok for dig, men Chrome har længe haft indbygget funktionalitet der viser hvilket faneblad der laver lyd. Man burde altså ikke sidde og ikke kunne finde den rigtige fane i Chrome.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester