Galleri: Sådan ser den nye Raspberry Pi B+ ud

B+ er Raspberry Pi's nyeste udgave af den microcomputer, der er en hver kodenørds våde drøm. Computerworld har fået den ind på redaktionen og har bootet den op for første gang.

Teaser billede


Softwarefejl ramte TDC: 250.000 danskere på ferie uden forbindelse

TDC har nu igen åbnet for roaming i udlandet efter en noget kaotisk weekend. En kvart million danskere på ferie blev ramt. Årsagen var en softwarefejl.


Linje

Sjov for en slik: Her er ti gode og billige spil

Gode spil behøver ikke koste en formue - eller kræve en toptunet spilcomputer.


Linje

It-chef: Denne cloud-netværksløsning er smart og holder, hvad den lover

Lars Juul fra EUC Lillebælt er rigtig glad for den cloudbaserede netvæksløsning, som skolen netop har købt. Den er smart, meget nem og billig at etablere og administrere, og så holder markedsføringsløfterne i virkeligheden.


Linje

Microsoft banker priserne i bund: Bølge af rasende billige Windows-devices på vej

Microsoft Partner Konference 2014: Windows-computere skal ned i pris, og det skal gå stærkt, lyder det fra Microsoft. Inden længe vil vi kunne købe fuldt udstyrede Windows-computere til helt ned til 1.000 kroner.


Linje

Gigantisk 3D-printer bygger 10 huse på en dag

Byggefirma er klar med de første 10 kontor-bygninger konstrueret af en 3D-printer. Se billeder og video af byggeriet her.


Linje

Spiltest: Vejen til helvede er på tilbud

Det danske indiespil "99 Levels to Hell" leverer bloddryppende action for under 20 kroner.


Linje


Log ind

   


Seneste guides

Undgå reklamerne på iPad
Malwarebytes version 2.0

Computerworld

Test: OnePlus One er en toptelefon til bundpris

Kinesiske OnePlus overraskede smartphone-markedet med en flagskibstelefon på niveau med toppen, men til den halve pris. Og der er god grund til, at de store producenter skal være opmærksomme, for...

CIO

Teaser billede

Sådan nedgraderer du nemt Windows 8 til Windows 7

Du kan nemt nedgradere fra Windows 8 til Windows 7. Men pas på: Vejen tilbage til Windows 8 kan være besværlig. Vi har forsøgt at ned- og opgradere begge veje. Se her, hvordan det er gået.

Comon

Teaser billede

Anmeldelse: Genial streaming til dit fjernsyn - til en rørende pris

Googles Chromecast blev i sidste måned sat til salg i Danmark efter næsten et års ventetid. Computerworld har kigget på det lille vidunder, som lader dig streame internet-tv på din fladskærm -...

Channelworld

Teaser billede

13 'sandheder' om it-sikkerhed som ikke holder vand

En række sikkerhedseksperter hjælper dig her til at tage kritisk stilling til blandt andet malware, 0-dagssårbarheder og compliance.

White paper

Teaser billede

ITIL og best practices i dagligdagen

Dette Computerworld Tema beskriver, hvad ITIL er, og hvordan det i praksis betaler det sig at ændre alt det, man gør forkert i dagligdagen.Udgiver · © 2014 Computerworld A/S · Hørkær 18 · 2730 Herlev · Tlf.: 77 300 300 · Fax: 77 300 301 · Brug af personoplysninger