Avatar billede oldguy1980 Nybegynder
13. februar 2016 - 15:05

Hvordan gør man passive 0-1 kontakter trådløse via eks. bluetooth?

Hej brugere af Eksperten.dk.

Jeg har gennem en del år arbejdet med et svensk udviklet stykke software, som bruger 5 eksterne 0-1 knapper til at styre programmet med.

Selve softwaren er udmærket, men den svenske løsning med knapperne bygger på en gammel løsning, hvor knapperne skal tilsluttes til COM-porten(!) og nu om dage må man så benytte en serial-til-usb adapter (fra RS232 til USB), for at bruge knapperne.

Jeg har forsøgt at købe en løsning med en RS232-til-Bluetooth adapter, men den kan ikke opfange når man trykker på knapperne, da knapperne jo er passive/uden strøm, og åbenbart ikke udsender signaler, medmindre de tilføres strøm (som eks. via den typiske COM-port fra computeren).

Mit spørgsmål er:

Kender I til en nem måde at sende signalerne fra de passive 0-1 kontakter via bluetooth (så man kan bruge de ofte eksisterende bluetooth-moduler i eks. bærbare), måske gennem en billig Arduino-opsætning?

Tak for jeres hjælp!

Mvh Thomas
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester