Avatar billede Slettet bruger
14. april 2005 - 20:40

Outlook 2003 fælles kalender/ugeplan/timeplan

Hej med jer.

Dette er mit første spørgsmål på eksperten, så håber i hjælper mig godt igang.

Jeg har nogle spørgsmål til outlook 2003 som jeg håber i vil hjælpe med.

1.
Efter at vi slog vores "pegepind" over på den nye exchangeserver, så har vi haft problemer med at folk ikke kan sende mails internt, hvis de skal sende en mail til jh@xxxx.dk og de skriver jh, så finder den selv navnet frem. men så modtager de en svarmail om at adressen ikke eksistere. Hvis de derimod går ind i "til" og tilføjer jh der, så virker det og 2 gang kan de godt skrive jh og så sende.. derfor måtte jeg lave en test mail til alle, fra alle brugere, så de alle havde sendt en mail for ikke skulle forklare det igen og igen.
Nogen ideer til dette?

2.
Er det muligt i kalenderen kun at vise den tid om reelt er arbejdstid. den viser jo fra 8:00 til 16:00 standard, det kan ændres, men kan man fjerne den overskydende tid dan fylder 2/3 af skærmen, ?


3.
Når jeg åbner outlook har jeg flere muligheder for logins, da jeg har leget lige lovligt meget med install af skidtet, hvordan fjerner dem, så den logger på den korrekte uden at spørge?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester