Avatar billede Newline Nybegynder
06. oktober 2013 - 09:33

Excel på web med adgang til SQL database

Jeg har brug for at kunne vise rapporter udarbejdet i Excel på en eksisterende webside. Rapporten viser realiserede / budgetterede omkostninger til ansatte der ikke sidder på hovedkontoret. Det er ikke umiddelbart en mulighed at give brugerne adgang til vores server.

- Den ansatte modtager / godkender fakturaer på websiden.

- Den ansatte modtager flere fakturaer dagligt, som skal kunne ses i rapporten med det samme. Så det er ikke en mulighed at gemme som html og skyde ud med givne intervaller.

- Den ansatte skal indtaste diverse data, som indgår i rapporten og som skal opsamles i SQL databasen til øvrige rapporter.

Vi har vores egen SQL database, hvorfra der trækkes data og der skal opsamles data til. Vi har ikke noget sharepoint liggende på serveren, men er åben for at dette kan være en mulighed. Udover sharepoint har jeg kigget på applikationer som SpreadsheetWeb.

Er der nogle der har løsninger til hvordan dette kan løses og gerne allerede har en løsning?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester