Avatar billede marvinq Nybegynder
24. marts 2014 - 15:27

JSON proxy som opsnapper fra SOAP Webservice

Oprettelse af JSON proxy som opsnapper fra SOAP Webservice med NTLM authentication

Problem
Vi har en server-applikation, som frigiver en webservice. Webservicen kører SOAP og tilgås udelukkende med NTLM authentication. Vi har brug for at frigive webservicen uden NTLM authentication, og som en JSON webservice.

Opgaven
Vi har brug for en server-side løsning, i Windows miljø, hvori vores SOAP-webservice omdannes til en JSON-webservice. Det er vigtigt det ikke er en re-mapping af servicen, hvor hver enkelt funktion i SOAP implementeres i JSON og frigives. Det vil give for meget arbejde hvis SOAP servicen ændrer sig, i det implementeringen i JSON så vil skulle ændres hver gang. Det skal være en ren proxy. Det skal være muligt at køre http og https.

Forslag
Løsningen kunne være en proxy i den interne (server-side) IIS, eksempelvis som en asp.net. På den måde vil der være styr på credentials (NTLM), og man vil nemt kunne lægge SSL/HTTPS på webservicen.

Der er allerede på serveren lavet et forsøg på en SOAP proxy i IIS'en, som implementerer den oprindelige webservice, for at omgå NTLM problematikken. Denne løsning er tilgængelig på serveren, hvis denne kan hjælpe med inspiration. - det må dog ikke være to løsninger. Det skal være én løsning som går direkte fra SOAP til JSON, så en ny JSON proxy må altså ikke implementere denne nye SOAP proxy.

Løsningen behøver ikke være i en IIS, men det skal køre som en windows-service, være en gratis/licensfri løsning (ud over Windows server), således at den automatisk kan genstartes efter genstart af server, ligesom det skal være muligt at lave både http og https på forbindelsen.

Eventuelt kan følgende link hjælpe til en løsning: https://docs.wso2.org/display/ESB451/Sample+440%3A+Exposing+a+SOAP+Service+Over+JSON

Løsningen
Løsningen omfatter en virkende løsning, med simpelt/begrænset testmiljø som viser at det virker, forklaring af opsætning samt overdragelse af kildekoden.

Løsningen er 100% ejet af os, og må ikke videregives til tredjepart, ej heller som open source og/eller som rådgivning til andre via blogs, etc.

Test- og udviklingsmiljø
Der er klargjort servermiljø med opsat webservice, som skal "proxies" (kan tilgås internt og eksternt). På serveren er ligeledes installeret en IIS og der er opsat Visual Studio for eventuel programmering. Om opgaven udføres på serveren, eller i eget miljø er lige meget, men det skal tage udgangspunkt i vores SOAP webservice, og der skal være vejledning i opsætning til at vi kan genopsætte lignende i andet servermiljø.

Ved opgaveaccept udleveres informationer om webservice og adgangskoder til server.

Eftersupport
Det forventes at der kan stilles rimelige spørgsmål om opsætning af ovenstående gratis, en måned efter færdiggørelse.

Aflønning
Der vil naturligvis blive betalt for udført arbejde, men kun på baggrund af et på forhånd afgivet og accepteret tilbud.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester