Avatar billede Johan_R Nybegynder
15. september 2014 - 15:11 Der er 1 kommentar

Opsætning med 2 routere i serie driller

Hej Eksperter,

Jeg døjer lidt med noget netværksopsætning, det går som følger.

Vi har en WAOOO fiberforbindelse der ender i kontoret i form af en Tilgin HG2301 trådløs router, alt her spiller som det skal. Ude i værkstedet ønsker jeg trådløs net, og har her en Tilgin HG1311 trådløs router.
Jeg har mellem kontor og værksted trukket ca 30m PDS kabel og sat stik på enderne. I kontoret er stikket monteret i en af udgangene på Tilgin HG2301.
Når jeg sætter den anden ende i pcen på i værkstedet virket det fint. Problemet er når jeg hakker den i routeren og vil lave trådløs netværk i værkstedet, og gå fra HG1311'eren til PC'en.

Det der sker er at det virker fint i et par timer, hvorefter ALT net fryser, også i kontoret. Det virker fint når jeg flår routeren i garagen fra igen.

Routeren i garagen er også forbundet via en af udgangene, altså ikke WAN porten. Jeg har været inde i routeren og slå DHCP fra.

Kan i fortælle mig hvad der går galt her?

Jeg har ikke prøvet at kalde begge netværk det samme, ville det hjælpe?

På forhånd tak

Johan R
Avatar billede jjam Juniormester
15. september 2014 - 18:12 #1
På den 2. router, slå DHCP fra på LAN siden giv den adresse 2 i samme subnet som den første router (f.eks. 192.168.1.2 eller 192.168.0.2), og forbind de 2 routere fra LAN til LAN
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester