Avatar billede claudemonet Nybegynder
23. september 2014 - 08:16

overførsel af gammel mac til ny gik i stå

hej.
jeg har lige købt en splinter ny macbook air, fordi min gamle var blevet ret gammel. Da jeg så startede den nye op, spugte den automatisk om jeg ville overføre den gamle til den ny. Den gamle computer er også mac. den gik så igang og sagde det ville tage 9 -10 timer. Jeg lod den stå natten over, men nu er den stadig i gang og den siger det vil tage yderligere  1 t og 50 min. der er nu gået elleve 12 timer siden den blev sat igang med at overføre, og i den sidste time har den sagt det ville tage 1 t og 50 min. den er gået i stå. Hvad skal jeg gøre, hvis den bliver ved!!!? Der er ingen anuller knap, og jeg er ved at blive bekymret.!!  Nogle ideer til en løsning, så jeg kan komme i kontakt med den ?!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester